Вчера, 30 септември 2019 г., на територията на ТЕЦ ЕЙ

...
Вчера, 30 септември 2019 г., на територията на ТЕЦ ЕЙ
Коментари Харесай

„ЕЙ И ЕС България“ активно съдейства за осигуряване на най-доброто лечение на пострадалите работници и проверява причините за инцидента

Вчера, 30 септември 2019 година, на територията на Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ двама чиновници - един от Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ и един от компания реализатор, претърпяха случай при осъществяване на ремонтни действия в шахта на помпена станция за битови отпадни води.

Веднага беше обезпечена бърза евакуация на двамата служащи, които бяха превозени до УМБАЛ „ Стоян Киркович “ в град Стара Загора. Единият от потърпевшите е с мозъчно разтърсване. Вчера вечерта той е претъпял интервенция, като положението му е устойчиво, съгласно лекуващите лекари.

Другият потърпевш е в кома, с белодробен оток. Според лекуващите лекари виталните му индикатори са нормализирани, само че той продължава да е в тежко общо положение. Пострадалият е на апаратна вентилация, като лекарският екип продължава да ползва всички нужни реанимационни дейности.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР