Вчера, 29 юни, стана ясно, че Травис Баркър, съпругът на

...
Вчера, 29 юни, стана ясно, че Травис Баркър, съпругът на
Коментари Харесай

Защо е бил откаран в болница Травис Баркър

Вчера, 29 юни, стана ясно, че Травис Баркър, брачният партньор на Кортни Кардашиян е бил откаран по неотложност в болница в Лос Анджелис. Появиха се фотоси, на които се вижда, че е бил отведен от вкъщи си на носилка, а Кортни е последвала колата за спешна помощ с персонален автомобил. Много от медиите, които оповестиха новината, разясниха, че най-вероятно става дума за нещо съществено. Вече знаем каква тъкмо e повода за хоспитализирането на Травис.
 Травис Баркър, Кортни Кардашиян и незабавното му откарване в болница в Лос Анджелис
Сериозни проблеми за семейство Кардашиян-Баркър

Здравословните проблеми на Травис Баркър

Той е трябвало да бъде откаран в болница поради пакреатит, който лекарите считат, че е бил провокиран от колоноскопия, написа TMZ.

Източници, близки до фамилията споделят за медията, че хоспитализирането на Травис е последвало след инфектиране на панкреаса, което е получил. Симптомите му са били гадене, мощна болежка в стомаха и повръщане.

Не се знае по кое време навръх барабаниста му е била направена колоноскопията, само че се твърди, че е скоро, още веднъж съгласно TMZ.

По последна информация той е в болница Cedars-Sinai Medical Center в Лос Анджелис, откакто в началото е бил признат в най-близкото до дома му лечебно заведение - West Hill.

Половинката на Травис, Кортни остава неразделно до него, а щерка му Алабама благодари на почитателите за поддръжката в стори в Instagram, в което написа:
 Кортни Кардашиян, Травис Баркър, сватбата им в Италия и какво следва в този момент
Следващата крачка на Кортни Кардашиян

Накъде след сватбата

" Благодаря ви, хора, за всички молебствия и любов, правя оценка го и обичам всички ви. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР