Вчера, 29 март, Чарлз и Камила пристигнаха на първото си

...
Вчера, 29 март, Чарлз и Камила пристигнаха на първото си
Коментари Харесай

Кой се подигра с крал Чарлз в Германия

Вчера, 29 март, Чарлз и Камила дойдоха на първото си посещаване в чужбина в ролята им на крал и кралица-консорт на Англия. Те дойдоха в Берлин и бяха посрещнати тържествено край Бранденбургската врата от президента на Германия.
 Крал Чарлз Трети и Камила дойдоха на държавно посещаване в Германия
Крал Чарлз най-сетне го направи

Новият монарх е на първо посещаване в чужбина

Днес, 30 март, програмата на Чарлз беше натоварена. Сутринта той изнесе тирада пред Бундестага, малко по-късно посети краткотраен център за настаняване на украински бежанци в Берлин.

След това с Камила се озоваваха на известния пазар на Витенбергплац, където пробваха немска земеделска продукция.
 Снимка 612416

Предишният ден също беше претрупан с държавен банкет в двореца Белвю, където Камила се появи с диамантената огърлица на починалата си свекърва кралица Елизабет. Малко преди този момент Чарлз и президентът на Гермация Щайнмайер дружно посадиха дърво пред двореца.
 Снимка 612413

Безспорно най-любопитни се оказаха срещите на английските монарси с елементарното немско население, което присъстваше както пред Брандебругската врата, по този начин и по време на останалите им визити на обществени места в Берлин.
 Снимка 612414

На видео, качено в Twitter, се вижда по какъв начин млад мъж се здрависва с Чарлз и се пробва да му подари хартиена корона на Burger King. " Това е за вас, в случай че го желаете ", споделя младежът, на което кралят дава отговор: " Не, добре съм и по този начин ", цитират го от People.

Great scenes today during the King’s first walkabout in Berlin.
He was affectionately offered a crown - a paper Burger King one - by a well-wisher who told him politely:`This is for you, if you want it’.
Charles smiled broadly and said: ‘I’m alright!’
— Rebecca English (@RE_DailyMail)
Дали това е доброжелателна или не напълно доброжелателна смешка няма по какъв начин да знаем. Факт е, че 74-годишният Чарлз, който стана крал на Англия след гибелта на майка си през септември 2022 година, към момента не е публично коронован. Церемонията по коронацията следва на 6 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР