Вчера (28 май) Дания се превърна във втората страна в

...
Вчера (28 май) Дания се превърна във втората страна в
Коментари Харесай

Само в Дания: Феновете са на дивана, но и на трибуните

Вчера (28 май) Дания се трансформира във втората страна в Западна Европа, в която още веднъж се играе футбол (след Германия). Въпросът дали по трибуните по време на мачове участват почитатели няма еднопосочен отговор.

Трябва да кажем, че те са там, само че в действителност са у дома, само че пък футболистите могат да ги видят, те обаче може да отскочат до хладилника в кухнята за нова бира... И по какъв начин въобще става това?

Гледаме репортаж от мача сред " Орхус " и " Рандерс ", приключил 1:1. Трибуните са покрити с рекламни транспаранти, а на централната са инсталирани няколко видеостени. На тях има почитатели. Истински! Принудени, поради пандемията от ковид, да гледат мача от у дома! Но въпреки всичко на стадиона!



С помощта на стратегия за видеоразговори, част от последователите имаха опция да се появят за малко на стадиона на " Орхус ".

Снимка: Twitter

" Когато се включат в чата, последователите виждат познати лица. Футболният мач носи тъкмо това чувство - за общественост. Така почитателите може още веднъж да са дружно ", съобщи пресаташето на " Орхус " Сорен Карлсен пред " Гардиън ".

В първото такова лъчение на мач се включиха близо 10 000 индивида.

Снимка: Twitter
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР