Вчера, 27 януари, половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес

...
Вчера, 27 януари, половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и как футболистът отбеляза рождения ден на половинката си

Вчера, 27 януари, половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес навърши 26 години. За да означи огромния мотив, Роналдо не пропусна да се похвали в обществените медии с празника на обичаната си.

Той показа фотография, на която се вижда по какъв начин цялото семейство са седнали на дивана у дома, а масата пред тях е отрупана с цветя, балони и дарове. Футболистът не си спести и благите думи към Джорджина.

" Поздравления, обич моя. Пожелавам ти един прелестен ден. Ти си една невероятна жена и една прелестна майка на нашите деца. Обичам те доста, благо ", написа Роналдо под фотографията.

Джорджина също не си спести изявленията в профила. Тя качи серия от фотоси със фамилията си, а в текста под тях написа: " Честити 26 за мен. Не бих могла да желая повече от живота. Само доста здраве за моето семейство и за мен, с цел да мога да им се веселя постоянно. Благодаря на всички за прелестните пожелания, цветя и за цялата обич. И благодаря на моя брачен партньор за това, че ми даде най-хубавото в живота - нашите деца. Обичам ви. "

Няма по какъв начин да не ни направи усещане, че в обръщението и благодарностите си към Роналдо, Джорджина е употребила думата брачен партньор. Може би слуховете, че двамата скрито са се оженили, ще се окажат самата истина. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР