Вчера, 20 септември, бяха раздадени наградите Еми за 2020 г.

Вчера, 20 септември, бяха раздадени наградите Еми за 2020 г. ...

Актрисата, която си направи награда от... филио.


Вчера, 20 септември, бяха раздадени наградите Еми за 2020 г. Но не по обичайния начин. Нямаше пищна церемония, красиви тоалети и суета. Не, пандемията тази година ни лиши от тази част.
Наградите Еми 2020 и кои са големите победители тази година
Ето кои са големите победители на наградите Еми 2020

Да им е честито

Тоалети може и да не обсъждаме след церемонията, но пък се намират други интересни неща. Едно от тях е, че Сара Снуук реши да си връчи Еми нейна изработка.

Сериалът на HBO  спечели в категорията за най-добър драматичен сериал. Спечели и в още шест категории. За играта си в него пък Снуук беше номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля.

на Дек 12, 2018 в 6:08 PST

За нейна жалост не успя да се пребори с Джулия Гарнър (Ozark), която спечели тази година. Когато обаче стана ясно, че "Наследници" е отличен, последва включване с актьорите от сериала.

И Сара Снуук използва момента, за да изкара статуетка, която прилича на истинските поне като форма, и да я подържи. Само дето е далеч от истинска, защото е направено от алуминиево фолио.

It's Sarah Snook's tin foil for us
— Vulture (@vulture)
Доста добра изработка бихме казали. Актрисата не бива да се отчайва, защото предвид успеха на "Наследници" е съвсем възможно да грабне Еми скоро. Очаква се снимките на третия сезон на сериала да започнат до края на годината.

Източник: lifestyle.bg