Вчера, 2 февруари, се проведе 73-ата церемония по раздаване на

...
Вчера, 2 февруари, се проведе 73-ата церемония по раздаване на
Коментари Харесай

Марго Роби, Брад Пит, принц Хари, Меган Маркъл и как се пошегуваха с тях актьорите на наградите BAFTA 2020

Вчера, 2 февруари, се организира 73-ата гала по разпределяне на премиите на Британската кино академия BAFTA. По традиция, специфични посетители са принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Снощи те огряха на аления килим с тоалети, с които сме ги виждали и преди. Така те дадоха следващ образец, че облеклата не са единствено за по един път. Но със започването на церемонията херцогът и херцогинята на Кеймбридж останаха настрана от вниманието, в центъра на което още веднъж се наместиха принц Хари и Меган Маркъл.

Брекзит и Мегзит са двете най-актуални тематики във Англия с последните седмици, по тази причина нямаше по какъв начин не бъдат изкоментирани по един или различен метод от сцената на филмовите награди.

Марго Роби този път блесна с духовитост, когато излезе, с цел да вземе премията на Брад Пит за поддържаща роля в " Имало едно време в Холивуд ". Тя прочете неговата тирада и накара цялата зала да се засмее.

Първо Пит се пошегува, приветствайки Англия в тима на необвързаните, часове откакто Брекзит стана факт. Той пожела и триумф в бракоразводното дело.

" Ще нарека тази премия " Хари ", тъй като нямам самообладание да я взема с мен назад в Щатите ", прочете Роби и разясни, че това са негови думи, а не нейни.

Уилям и Кейт бяха уловени да се смеят на шегата, само че сигурно не им е станало прелестно, че даже Брад Пит си разрешава да се майтапи с кралския двор. Въпреки че Хари и Меган съумяха да спретнаха подобен сюжет, че и най-видните кинаджии могат да им завидят. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР