Вчера, 16 януари, принц Хари имаше своя първи кралски ангажимент

...
Вчера, 16 януари, принц Хари имаше своя първи кралски ангажимент
Коментари Харесай

Това ли беше сбогуването на Хари

Вчера, 16 януари, принц Хари имаше своя първи кралски ангажимент откакто стана ясно, че двамата с Меган желаят да заживеят нов живот.

Затова и се заприказва, че появяването на херцога на Кеймбридж в Бъкингамския замък евентуално е последният път, в който го виждаме в ролята на член на кралското семейство .

Принц Хари е патрон на редица организации, измежду които и Световната купа по ръгби. Затова и на него се падна достойнството да изтегли жребия за идния шампионат и да се срещне с представителите от тимовете от целия свят.
 Снимка 461966

Той показва положително въодушевление, не спираше да се майтапи, само че и отхвърли да дава отговор на каквито и да е въпроси , свързани с това по какъв начин ще се развие неговия живот и този на брачната половинка му от тук нататък.
 Снимка 461965

Хари е дал отговор с гръмък смях на журналистическо запитване по какъв начин вървят договарянията за новия им живот. Явно повече информация ще получим единствено когато те решат да ни я дадат, написа BBC.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Burger King, IKEA и рекламата с отдръпването от кралския двор
Кой си прави реклама на гърба на Хари и Меган

Остроумен метод да се възползваш от абсурда

Затова и остава неразбираемо по кое време тъкмо принцът ще отиде в Канада, където го чакат брачната половинка и сина му Арчи. Тепърва ще разберем и дали най-малко той, за разлика от Меган, ще прекарва повече време на Острова.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР