Вчера, 15 октомври, от двореца Кенсингтън официално обявиха, че принц

...
Вчера, 15 октомври, от двореца Кенсингтън официално обявиха, че принц
Коментари Харесай

Бременната Меган Маркъл и истерията по новото кралско бебе

Вчера, 15 октомври, от двореца Кенсингтън публично оповестиха, че принц Хари и Меган Маркъл ще стават родители през идната пролет. Тази вест - пет месеца след сватбата им, не е никаква изненада. Не е изненада и вълната от реакции, които провокира.

Социалните мрежи безусловно прегряха от новината за следващото кралско бебе, което е на път. Не стопират да се споделят и най-новите фотоси на херцогинята от Сидни, на които очевидно изцяло целеустремено към момента дребното й коремче е очебийно с тясна, бяла рокля.

Не стопират и да излизат новините към по този начин чаканото кралско бебе. Най-ощетени в тази ситуация май са принцеса Йожени и нейният брачен партньор, тъй като тяхната женитба мина някак сред капките - от петък до понеделник, засенчена от бременността на Меган.

Всъщност, приказва се, че точно на сватбата предходната седмица принц Хари и Меган Маркъл са споделили на кралското семейство, че ще стават родители. Но дали това е истина, можем единствено да допускаме.

Ще допускаме и дали рожденият ден на бебето на херцога и херцогинята на Съсекс ще съвпадне с този на принц Луис - третият правоприемник на Уилям и Кейт. Той е роден на 23 април.

Разбира се, не закъсняха и догатките по отношение на пола на бебето, макар че ще има да си изчакаме, до момента в който той бъде разгласен публично от кралския двор. Догадките - че бебето ще е момиче, са си стебла на сляпо. А единственият факт, на който се уповават, е един часовник.

Преди години Меган си е купила аксесоар на Cartier, който се е зарекла един ден да подари на щерка си. Но дали след няколко месеца ще има тази опция? И да не се окажат правилни догатките, с Хари нееднократно са заявявали, че желаят огромно семейство, тъй че ще работят до момиче.

А дали първият им правоприемник ще носи името на майката на Хари? Защото и такива догатки се тиражират от през вчерашния ден. Те още веднъж са свързани с версията, че Меган чака момиче. Не можем да отречем привързаността на братята към починалата им майка принцеса Даяна. А дали щом Уилям не уважи паметта й по този метод, Хари ще се осмели?

Майката на Меган Маркъл пък побърза да разяснява щастливата вест и съобщи, че няма самообладание да стане баба. Баща й Томас към момента не е споделил на висок глас мнението си, а доведената сестра на херцогинята - Саманта Маркъл, изрази вяра, че бебето да успее да скрепи връзките в фамилията им, написа Express.

А до момента в който цялата тази информация се генерира в интернет пространството, Хари и Меган получиха първите дарове за бъдещото си бебе - дребни, сладки ботушки и едно плюшено кенгуру. Снимаха се и с коала, а усмивката не слезе от лицата им. Явно огромен товар им е паднал след оповестяването на бременността. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР