Вчера, 14 юли, беше обикновен неделен ден, който обаче далеч

...
Вчера, 14 юли, беше обикновен неделен ден, който обаче далеч
Коментари Харесай

Какво правят заедно Меган и Хари и Бионсе и Джей Зи

Вчера, 14 юли, беше елементарен неделен ден, който обаче надалеч не беше отегчителен. Близо пет часа бяха нужни на Новак Джокович, с цел да победи Роджър Федерер и да завоюва петата си купа от Уимбълдън.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Уимбълдън и появяването на херцогините на финала на шампионата
Защо Меган дойде след Кейт на финала на Уимбълдън

Херцогинята на Съсекс изглеждаше щастлива в компанията на сестрите Мидълтън

И всичко това стана пред погледите на Кейт Мидълтън и принц Уилям, които бяха заели местата си в ложата. Херцогинята на Кеймбридж даже връчи купата на сърбина. Впечатление направи отсъствието на другата кралска двойка - Меган и Хари.

Те също бяха в Лондон, където се организира и финала на Уимбълдън, само че уговорките им бяха по-различни. Меган Маркъл и принц Хари взеха решение да посетят европейската премиера на " Цар лъв " , която се състоя в британската столица.
 Снимка 434040

За премиерата на кино лентата херцогинята на Съсекс беше избрала черна рокля на Jason Wu и несъмнено, черна чантичка Gucci, написа Harper`s Bazaar.
 Снимка 434037

На събитието, естествено, присъстваше и Бионсе , която беше в компанията на брачна половинка си Джей Зи . От фотосите пък разбираме, че двете двойки са близки връзки.
 Снимка 434038

За разлика от премиерата на " Цар лъв " в Лос Анджелис преди няколко дни, този път Бионсе носеше дълга жълта рокля. Както знаем, изпълнителката играе значима роля във кино лентата. Тя озвучава лъвицата Нала, а преди няколко дни пусна и една от песните, които ще бъдат част от саундтрака на кино лентата.
 Снимка 434039

На събитието участваха и други музиканти като Елтън Джон и Фарел Уилямс , с които Меган Маркъл също не пропусна да си поговори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР