Вчера (14 януари) шоуменът Слави Трифонов не пропусна да се

...
Вчера (14 януари) шоуменът Слави Трифонов не пропусна да се
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Поисках фактура за сцената в Пловдив, но не ми дадоха

Вчера (14 януари) шоуменът Слави Трифонов не пропусна да се включи в дебатите във връзка откриването на " Пловдив - европейска столица на културата ". Той скандализира публичното мнение с информацията, че атрактивната сцена в центъра за откриващите тържества коства доста по-малко, в сравнение с е платила за нея община Пловдив.
Последва, несъмнено, формален отговор от общината, в който обаче липсваше информация каква е в действителност точната сума, платена за сцената. Трифонов дал фактури и надлежно изискал същото от община Пловдив:
" Изразих това подозрение по малкия екран, и защото аз съм жител на България, а това са държавни пари, желаех пловдивската община да покаже фактурите. И аз да покажа моите фактури. За доказателство. И настана, както нормално, една огромна говорилня. Пловдивската община изяснява някакви работи, вие коментирате напълно разумно в интернет някакви работи, само че моите фактури по този начин и си стоят самотни, пък аз никакви пловдивски фактури не съм видял ", написа Слави във профила си във facebook.
" Наистина – не ви ли пука по какъв начин се харчат нашите пари? И няма никакво значение дали тези пари се харчат за подиуми, за автомагистрали, за публични здания, за водопроводи, за каквото и да е било. Защото ние сме като едно огромно семейство – жителите на България, и би трябвало да имаме доста точна визия по какъв начин се харчи фамилният бюджет. Защото, в случай че не го вършим, значи не ни пука за нашата благосъстоятелност и постъпваме безконтролно към фамилията. А аз не мисля и нямам доверие, че това е по този начин. И второ: Това, че Пловдив е културна столица на Европа – това е прелестно. Но аз считам, че с цел да може същински да се гордеем, всичко в Пловдив би трябвало да е освен културно, а и честно. Точка по въпроса ", добави шоуменът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР