Вчера, 14 май, OnePlus представи новия OnePlus 7 Pro. Той,

...
Вчера, 14 май, OnePlus представи новия OnePlus 7 Pro. Той,
Коментари Харесай

OnePlus 7 Pro - всичко, от което се нуждаем

Вчера, 14 май, OnePlus показа новия OnePlus 7 Pro. Той, съгласно някои, е най-хубавият Android смарт телефон на пазара сега, имайки поради всички екстри и технологии, които получаваме против парите си.

Телефонът има всичко, което можем да чакаме от флагмански модел през актуалната година - страховит дизайн, голям екран, кадърен процесор и добра камера.
 Снимка 423359

6.7-инчовият AMOLED екран на OnePlus 7 Pro е единственият в мейнстрийм сегмента, който работи с периодичност от 90Hz. Това обезпечава безпрепятствено и прелестно боравене с екрана, а резолюцията от 1440 х 3120 пиксела способства много за качеството на изображенията.

В самия екран е вграден нов датчик за пръстов отпечатък, който отключва телефона единствено за 0.21 секунди.
 Снимка 423362

Лицето на телефона е оптимално изчистено от рамки, а селфи камерата, както се очакваше, е поместена в дребен модул в горната част на апарата, който се демонстрира единствено при потребност.

От OnePlus дават обещание, че преносимият модул може да издържи на към 300 000 отваряния, което би трябвало да е задоволително за най-малко няколко години безпроблемни селфита.

Интересното тук е, че модулът автоматизирано се затваря, с цел да предотврати пострадване на камерния датчик, в случай че инцидентно изпуснем телефона до момента в който си вършим селфи.
 Снимка 423361

На гърба на OnePlus 7 Pro има сетъп от 3 камери - 48-мегапикселов основен датчик, 8-мегапикселов датчик за далечно снимане и 16-мегапикселова леща с необятен ъгъл на снимане.

Камерите печелят от всевъзможни системи и стратегии, осигуряващи фотоси с действителни цветове и положително качество на изображенията при едва осветяване.

Процесорът в Pro модела е Snapdragon 855, който е присъщ за по-скъпите водещи флагмани през 2019 година

Истината обаче е, че OnePlus 7 Pro надалеч не е толкоз безценен, което е и може би най-атрактивната му за множеството консуматори линия.

Телефонът идва в три разновидността - 6GB RAM/128GB памет на цена от 670 $, 8GB RAM/256GB памет с цена от 700 $ и много мощен вид с 12GB RAM и 256GB памет, струващ едвам 750 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР