Вчера, 13 ноември, на 86-годишна възраст, е починала Мариан Тръмп

...
Вчера, 13 ноември, на 86-годишна възраст, е починала Мариан Тръмп
Коментари Харесай

Тежка загуба за семейството на Доналд Тръмп

Вчера, 13 ноември, на 86-годишна възраст, е умряла Мариан Тръмп Бари, по-голямата сестра на Доналд Тръмп. Тя е била открита в жилището си в Ню Йорк към 4 часа сутринта, като съгласно източници по нея няма следи от контузия.
 Доналд Тръмп и признанието какво ненавижда Мелания Тръмп
Мелания го ненавижда, само че Доналд не стопира да го прави

Явни несъгласия

За Мариан Тръмп Бари знаем, че е работила първо в Окръжния съд за окръг Ню Джърси в Съединени американски щати, а по-късно и в Апелативния съд на Съединени американски щати за трети окръг надлежно по времето на президентите Роналд Рейгън и Бил Клинтън. Припомняме, че брачната половинка на последния, Хилари Клинтън, се изправи против  в президентските избори през 2016 година

Мариан Тръмп Бари се отдръпна от поста си в Апелативния съд през 2019 година, до момента в който тогава течеше следствие за хипотетични лъжливи данъчни и финансови транзакции, осъществени от нея и татко ѝ Фред Тръмп. Впоследствие обаче следствието беше прекъснато.

Повече звук към Мариан Тръмп Бари се подвигна през 2020 година, когато изтече запис, на който се чуват острите ѝ рецензии към по-малкия ѝ брат. Разговорите бяха пуснати от племенницата ѝ Мери Тръмп и по-късно се откри, че са от 2018 и 2019 година

На записите сестрата на някогашния президент го назовава човек без правила и измамник. " Доналд е нечовечен ", се чува също по този начин да споделя тя.

Наред с това тя твърди, че той не е взел самичък приемните си изпити за Университета в Пенсилвания, като обаче по този начин и не разкрива от кое място има такава информация, написа People.
 Мелания Тръмп - освен първа дама, само че и разпален консуматор на обществените медии
С какво Мелания Тръмп е не по-различна от всеки от нас

Преди всичко сме хора

Смъртта на Мариан Тръмп Бари е поредна тежка загуба за фамилията, откакто през септември 1981 година едвам на 42-годишна възраст от инфаркт почива Фред Тръмп-младши, а през август 2020 година на 71-годишна възраст си отива и Робърт Тръмп, най-малкият брат. Доналд Тръмп има и още една сестра - 81-годишната Елизабет Тръмп Грау.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР