Вчера (12 март) стартира национална инициатива Почисти и разкраси, която

...
Вчера (12 март) стартира национална инициатива Почисти и разкраси, която
Коментари Харесай

Да гласуваме кое място в България да бъде почистено и разкрасено

Вчера (12 март) започва национална самодейност " Почисти и разкраси " , която цели да насочи вниманието към занемарените градски пространства, които въпреки всичко са част от културата ни. Мисията на акцията е да разкраси и трансформира, да основава и пази във времето.

 Снимка 345153

В рамките на самодейността ще бъдат почистени три места в България , които ще бъдат определени посредством онлайн гласоподаване . Всеки може да даде своя избор за към този момент оповестени оферти, както и самичък да направи такова, като качим фотография на мястото, което счита за уместно.

Периодът за гласоподаване е от 12 март до 23 април в това число. След това ще бъдат оповестени трите места, определени от вота. Те ще бъдат трансформирани в доста по-приятни, чисти и красиви кътчета. В момента към този момент има няколко оферти от София, Пловдив, Варна, Кюстендил и Ловеч .

 Снимка 345154

Стартът на акцията се състоя при алпинеума до Княжеската градина в София , в подлеза на бул. " Васил Левски " и ул. " Гурко ", където бяха почистени стълбите, стената и кашпите до цялостна смяна на алпинеума.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР