Вчера, 11 юли, Дейвид Бекъм буквално открадна шоуто на Уимбълдън

...
Вчера, 11 юли, Дейвид Бекъм буквално открадна шоуто на Уимбълдън
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм, Studio 99 и как футболистът основа собствено филмово студио

Вчера, 11 юли, Дейвид Бекъм безусловно открадна шоуто на Уимбълдън с следващата си поява на изискан усет. Можем да кажем, че той беше по-атрактивен от самия дуел, тъй като в него огромна конспирация нямаше.

Серина Уилямс съумя да прегази Барбора Стрицова, без да изпитва особени усложнения, с цел да се класира на финала на един от най-престижните и мощни тенис шампионати.

Преди това да се случи обаче стана ясно, че Дейвид Бекъм е основал лично кино студио - Studio 99. То ще продуцира документални филми и сериали, телевизионни излъчвания и други сходни формати.

Studio 99 към този момент има няколко документални кино лентата, които се създават, а един от тях ще включва самия Бекъм, написа Variety.

Студиото на футболиста ще си партнира с Uninterrupted, компанията учредена от Леброн Джеймс в партньорство с Маверик Картър.

В началото на предходната година пък Дейвид Бекъм пусна лична козметична линия - House 99. И тук няма по какъв начин да не ни направи усещане, че цифрата 99 участва и в двете компании на футболиста.

Това е по този начин, тъй като е отпратка към 1999 година - паметна за него година. Тогава Дейвид се ожени за Виктория. През същата година се роди и първият им наследник Бруклин, а Бекъм съумя да завоюва требъл с Манчестър Юнайтед. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР