Възвишение на Виктор Божинов вече и на блу рей. Най-гледаният

...
Възвишение на Виктор Божинов вече и на блу рей. Най-гледаният
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Кино фестивали и нови заглавия

" Възвишение " на Виктор Божинов към този момент и на блу рей. Най-гледаният филм има още какво да ви каже. Ето какво написа в мрежата продуцента Иван Дойков - „ Ще кажете - ‘хмм към този момент го гледахме!’ - Благодарим ви за което, само че в тези три диска ще намерите доста нови неща за това по какъв начин бе изработен филмът! Не го пропускайте! ”

Тази вечер в програмата на Киномания в НДК имате шанса да видите „ Рудолф Нуреев: Бялата гарга ”.

Третият филм на Ралф Файнс като режисьор наблюдава живота на един от най-легендарните балетисти за всички времена. Главната роля е изпълнена от съветския танцьор Олег Ивенко, който прави величествен кино дебют. Самият Ралф Файнс влиза в ролята на известния танцов възпитател Александър Пушкин, който вижда в Нуреев освен това от чисто механически умения, запленен от пристрастеността, с която танцува. Актьорът режисьор споделя - " Има една нишка във кино лентата: би трябвало да се целиш по-високо, постоянно по-високо ”.

Ако сте в Банско - надникнете в програмата на Банско филм фест.

До неделя може да срещнете най-хубавите и настоящи приключенци и рискови персони с света. А изложбите във фоайетата на фестивалния център ще създадат картината още по-пъстра. Прожекциите и срещите са в читалище " Никола Вапцаров " и кино залата на Посетителския информативен център, с вход свободен. На финала - авторитетното жури ще разгласи и премиите.

Ето я и дълго чаканата втора част на " Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд ".

Могъщият вълшебник с лика на Джони Деп е задържан от МАКУСА, благодарение на Нют Скамандър - или Еди Редмейн. Успява да избяга и събира нищо неподозиращи магьосници, с цел да си обезпечи безконечна власт над света на мъгълите. Но Дъмбълдор - Джуд Лоу ще се опита да го спре.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР