Възвишение е най-гледаното заглавие в онлайн стрийминг платформата HBO GO

...
Възвишение е най-гледаното заглавие в онлайн стрийминг платформата HBO GO
Коментари Харесай

Възвишение с нов рекорд

Възвишение е най-гледаното заглавие в онлайн стрийминг платформата HBO GO за интервала 1-8 юли.

Филмът на Виктор Божинов влезе в платформата на 1-ви юли и единствено за седмица измести по гледаемост хитови интернационалните продукции. Интересът към българския филм надвиши този към епизодите на най-силното заглавие на HBO от предишния месец Западен свят и изпревари любимеца досега – Историята на прислужницата.

„ Първото място е мотив за изключителна горделивост за екипа ни в България и за продуцентите и екипа на Възвишение. За нас българско заглавие, и то точно този филм, да е най-честия избор за гледане от потребителите в платформата дава убеденост, че селекцията от български оферти на HBO има смисъл и че българите имат интерес и поддържат родното кино и наличие. “, споделя Димитър Нойков от HBO България.

Виктор Божинов с задоволство благодари на всички, които за избрали да гледат Възвишение в каналите на HBO и с това са го трансформирали в най-гледаното заглавие. Той разяснява, че „ техният избор е изрично самопризнание за напъните на целия екип.

Радвам се, че посредством тази онлайн платформа българските филми могат да бъдат съпоставени с огромните, скъпи и качествени продукции от каталога на HBO. Гледайте българските филми онлайн легално! От народа – за народа! “.

"Радвам се че откакто Възвишение бе един от най- гледаните филми в българския бокс офис през последните години, в този момент е и най-популярното заглавие в българската платформа на HBO GО. Това е самопризнание за напъните на целия ни екип. Също по този начин е доста окуражително, че от ден на ден консуматори избират да гледат лицензирано филми и сериали посредством услугите на онлайн стийминг платформи, каквато е HBO GО. "

Иван Дойков, продуцент на кино лентата. В българската селекция на HBO има общо 19 заглавия: Възвишение, Източни пиеси, Маймуна, Никой, Докато Ая спеше, Подслон, Дзифт, Love.net, TILT, Граница, Събирач на трупове, Прокурорът, бранителят, бащата и неговият наследник, Прелюбодеяние, Отчуждение, Обърнатата елха, Писмо до Америка и документалните Чия е тази ария?, Хотел Рай и Пощальонът.

Филмите могат да се гледат онлайн когато и да е с достъп през стрийминг платформата.
Предложенията от България на HBO дават опция за легално гледане на родно наличие онлайн и стриймингът с абонамент е разумната стъпка за живот на родните заглавия след слизането им от огромен екран.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР