Възвишение“ – най-популярният български филм за последните 7 години влиза

...
Възвишение“ – най-популярният български филм за последните 7 години влиза
Коментари Харесай

Качват „Възвишение“ в HBO GO на 1-ви юли

Възвишение “ – най-популярният български филм за последните 7 години влиза в селекцията с родни заглавия на HBO
Премиерата в HBO GO е на 1-ви юли. По HBO – седмица по-късно. Проектът на Виктор Божинов е екранизация по едноименния разказ на Милен Русков. Той е едно от най-силните заглавия, които стават част от наличието на онлайн услугата за филми и сериали. За традиционалистите „ Възвишение “ се включва в програмата на телевизионния канал от 8-ми юли.
Онлайн стрийминг платформата предлага законен достъп до нови и известни български филми
Заедно с кино лентата на Виктор Божинов, актуалните български заглавия в HBO GO  са общо 19. Това са игралните „ Възвишение “, „ Източни пиеси “, „ Маймуна “, „ Никой “, „ Докато Ая спеше “, „ Подслон “, „ Дзифт “, „ Love.net ”, “TILT ”, „ Граница “, „ Събирач на трупове “, „ Прокурорът, бранителят, бащата и неговият наследник “, „ Прелюбодеяние “, „ Отчуждение “, „ Обърнатата елха “, „ Писмо до Америка “ и документалните „ Чия е тази ария? “, „ Хотел „ Рай “ и „ Пощальонът “.



Селекцията е плод на напъните на HBO Европа и HBO България да предложат качествени продукции от страната ни на клиентите в България и района на Адрия. Това включва Хърватия, Черна гора, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина. Желанието на българското посланичество е този асортимент от заглавия да бъде наличен дълготрайно и съобразено с изменящите се привички за гледане на видео наличие у нас и в чужбина.
Онлайн стрийминг платформата дава елементарен и изцяло законен достъп до хитови български заглавия, за почитателите, които желаят да ги видят и отвън кино салоните.
Възможността да се гледа на всички места и когато и да е улеснява и усилва феновете на българското кино. Тя разрешава актуалните филми да стигнат до още по-широка публика.
От май месец клиентите на HBO GO от България имат достъп до наличието на онлайн стрийминг платформата на територията на страните в Европейски Съюз
Това разрешава гледането на български и непознати филми и сериали с приложението и по време на летните ваканции в чужбина. Възпитаването на интерес към родните заглавия е дълготрайна идея на HBO у нас. В това число и обезпечаването на опция сполучливите ни продукции да имат законен живот онлайн.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР