Възторжени отзиви сред чуждестранните зрители предизвика вчерашното интервю на вицепремиера

...
Възторжени отзиви сред чуждестранните зрители предизвика вчерашното интервю на вицепремиера
Коментари Харесай

Възторжени отзиви след интервюто на Василев за Скай нюз: Искам този човек да е част от нашето правителство |

Възторжени мнения измежду задграничните фенове провокира вчерашното изявление на вицепремиера Асен Василев за английския частен новинарски канал " Скай нюз ".

Василев бе интервюиран по тематиката за спрените доставки на съветски газ и реакцията на България на рецесията.

Емблематичен стана неговият:  " Завинаги ".

Под видеото с изявлението в Youtube последваха стотици мнения, доста от тях на чужденци, които поздравяват вицепремиера за позицията и отговорите му. Коментиращи пишат, че желаят в Европа да има повече водачи като Василев, а няколко британци разясняват, че незабавно биха заменили премиера си за него.

Публикуваме част от мненията под изявлението:

" Беше необикновен, би трябвало повече хора като него да ръководят Европа. "

" Страхотно изявление и доста проницателни мнения от страна на заместител министър-председателя. "

" Това е воин, какъв самоуверен човек. "

" Харесва ми по какъв начин отговори " Завинаги! " на въпроса докога България може да търси други възможности. Редът на задаване на въпроси от страна на водещата е малоумен. Тя се пробва да изтръгне от него защитни отговори. Похвала за него, че отговори интелигентно. "

" Иска ми се този човек да е част от нашето държавно управление. Той е мощен и знае нещата си. Защо Германия не прави същото? "

" Като българин в никакъв случай не съм мислил, че ще се усещам горделив с български политик, само че този ден пристигна. "

" Този български министър-председател е прелестен! Толкова остроумен, образован, съчувствен, мислещ напред! "

" Поздрави от Полша. "

" Много добре приказва и резервира хладнокръвие. Може да застане до Зеленски. Надявам се България да се оправи с газовото предизвикателство и да се трансформира в превъзходен образец за освобождение от съветската взаимозависимост за целия Европейски Съюз. "

" Страхотни отговори от страна на вицепремиера. "

" България беше готова за Путин, който тропаше с крайници като малко дете! Това спиране на доставките на газ постоянно е било вариант, който Путин ще употребява. Компетентното държавно управление се е подготвило за тази опция. "

" Журналистите се пробват да бъдат провокативни, това не е ориентирано против министъра, той се оправи като първенец. "

" Аз съм англичанин, който живее в България - най-сетне получихме положително държавно управление тук, тъкмо когато Англия има най-лошото си.... Масивни вложения в инфраструктура и хора. Заплатите на медицинските сестри и учителите се удвоиха. Чисто нов напълно електрически публичен превоз и много други. "

" Той е извънредно изчерпателен, добре приказва и е доста толерантен по време на цялото изявление! Страхотно е да видиш, че всички СЪЮЗНИЦИ приказват в една и съща посока! Надявам се, че ще продължим да се поддържаме взаимно и ще спрем такива брутални зверства като протичащото се в Украйна! "

" Типично западно възприятие за предимство... Мразя метода, по който тя го караше да каже нещо за българо-руската дружба в предишното, само че за благополучие той остана концентриран и даде ясни отговори. "

" Той не пести думи, обективен и мощен отговор, отлично, България! "

" Много впечатляващ водач!!! Имаме потребност от повече хора като него. "

" Голямо почитание към него и към България. "

" България напълно намерено е избрала страната си, тъй че продължавайте напред. "

" Върховен. Добра работа за България и Полша, които оферират да оказват помощ с доставки и на други страни от Европейски Съюз, извънреден триумф. "

" За 2 месеца... уау... очевидно умело държавно управление! Невероятна работа, България, 1 изявление и на секундата бих взел този човек пред Борис (Джонсън - б.р.)! "

" КАТО АНГЛИЙСКИ ГРАЖДАНИН, ЖИВЕЕЩ В БЪЛГАРИЯ, се гордея, че новото ни държавно управление тук наподобява доста положително и доста далновидно - това изявление беше образец за това. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР