Възстановяват движението на пътни превозни средства по част от ул.

...
Възстановяват движението на пътни превозни средства по част от ул.
Коментари Харесай

Най-накрая възстановяват движението по част от „Брезовско шосе“

Възстановяват придвижването на пътни транспортни средства по част от ул. „ Брезовско шосе “ на следващия ден. Това ще се случи в сектора от кръговото кръстовище с булевардите „ Дунав “ и „ Цар Борис III Обединител “ до бул. „ Северен “, оповестиха от „ Организация и надзор на превоза “.
Прочетете още
Припомняме, че пътната права беше затворена поради строително-монтажните работи по осъществяването на Водния план.  Новата краткотрайна организация на придвижване е със период до 1 ноември. Тя е обозначена със съответните пътни знаци.

Хоризонталната  маркировка също е краткотрайна, защото обектът не е предаден. На идващ стадий ще бъде положен и износващият слой асфалт.

Заради напредващите действия по Водния план до 1 август се реорганизира придвижването и по бул. „ Дунав “. Северното платно в правата от кръговото кръстовище  с бул. „ Цар Борис III Обединител “ до ул. „ Васил Левски “ остава затворено.

При досегашната  организация придвижването в южното платно бе в двете посоки. От на следващия ден обаче там се възвръща еднопосочното придвижване запад – изток. Промените са обозначени с нужните пътни знаци и осведомителни табели.

Припомняме, че ремонтът на ул. " Брезовско шосе " още през 2021 година, като секторът беше затворен до края на 2022 година. Причината за това станаха откритите археологически находки и неналичието на финансови средства, спомагателни пари за компанията реализатор и неспособност за осъществяване на проучвателни действия през зимата.

Поради тази причина редица митинги на търговци блокираха кръстовището на ул. „ Брезовско шосе “ с бул. „ Северен “ през тези месеци, поради недоволството на пловдивчани, работещи в региона, че оборотите на работа са намалели с към 60%, а напредването им до работните места е кошмарно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР