Възстановяването от настоящата криза ще е съпроводено от промени в

...
Възстановяването от настоящата криза ще е съпроводено от промени в
Коментари Харесай

Ева Майдел към Манфред Вебер: Промените в ЕС след кризата трябва да засилят икономиката

„ Възстановяването от актуалната рецесия ще е съпроводено от промени в страните от Европейски Съюз – усилване на стратегическата ни самостоятелност, устойчивостта и природосъобразните политики, дигитализацията. Те не би трябвало да ни плашат, а да ги използваме за усилване на растежа на стопанската система и повишение на качеството на живот на европейците.

За задачата би трябвало да преведем задачите на понятен за жителите език, т.е. вместо да приказваме нереално за опазването на здравето, да назовем съответни цели като лекуване на онкологичните болести или понижаване на зависимостта за медикаменти от трети страни. “ Това съобщи българският евродепутат Ева Майдел пред ръководителя на групата на Европейската национална партия (ЕНП) в Европейския парламент Манфред Вебер. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Разговорът беше част от срещата на Вебер с Мрежата на младите депутати от ЕНП, чийто координатор е Ева Майдел. На онлайн полемиката бяха показани резултати от самодейността за диалози сред евродепутатите и международни специалисти от разнообразни области, които обрисуваха ограничения за справяне със здравните и икономическите последствия от Covid19.

Манфред Вебер оцени високо самодейността и се ангажира да включи главните заключения от дебатите със експертите в позициите на най-голямата група в Екологичен потенциал – ЕНП.

„ Не е нужно Европейски Съюз да се намесва във всяка сфера на живота, а да се концентрира там, където има компетентности и може да повлияе най-съществено. В разговор с жителите, в ЕНП работим по съответна визия по какъв начин да наподобява Европа след 10, 20, 30 години, с цел да имаме проект за реализирането на задачите и целите. Само тогава можем да разчитаме на ангажираността на европейците с развиването на Европейски Съюз “, добави Ева Майдел по време на полемиката.

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР