„Възстановяването от настоящата криза ще е съпроводено от промени в

...
„Възстановяването от настоящата криза ще е съпроводено от промени в
Коментари Харесай

Ева Майдел към Вебер: Промените в ЕС след кризата трябва да засилят икономиката

„ Възстановяването от актуалната рецесия ще е съпроводено от промени в страните от Европейски Съюз – усилване на стратегическата ни самостоятелност, устойчивостта и природосъобразните политики, дигитализацията. Те не би трябвало да ни плашат, а да ги използваме за усилване на растежа на стопанската система и повишение на качеството на живот на европейците. За задачата би трябвало да преведем задачите на понятен за жителите език, т.е. вместо да приказваме нереално за опазването на здравето, да назовем съответни цели като лекуване на онкологичните болести или понижаване на зависимостта за медикаменти от трети страни. “ Това съобщи българският евродепутат Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по пред ръководителя на групата на Европейската национална партия (ЕНП) в Европейския парламент Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място.

Разговорът беше част от срещата на Вебер с Мрежата на младите депутати от ЕНП, чийто координатор е Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по.

На онлайн полемиката бяха показани резултати от самодейността за диалози сред евродепутатите и международни специалисти от разнообразни области, които обрисуваха ограничения за справяне със здравните и икономическите последствия от COVID-19.

Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място оцени високо самодейността и се ангажира да включи главните заключения от дебатите със експертите в позициите на най-голямата група в Екологичен потенциал – ЕНП.

„ Не е нужно Европейски Съюз да се намесва във всяка сфера на живота, а да се концентрира там, където има компетентности и може да повлияе най-съществено. В разговор с жителите, в ЕНП работим по съответна визия по какъв начин да наподобява Европа след 10, 20, 30 години, с цел да имаме проект за реализирането на задачите и целите. Само тогава можем да разчитаме на ангажираността на европейците с развиването на Европейски Съюз “, добави Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на полемиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР