Възстановяването на учебния процес ще означава разпалване на нови огнища

...
Възстановяването на учебния процес ще означава разпалване на нови огнища
Коментари Харесай

Симеонов връща учениците от 7 и 12 клас в училище

Възстановяването на образователния развой ще значи разпалване на нови огнища и в действителност на убийства. Учениците ще се заразят, ще заразят и бабите и дядовците си. Това е ликвидиране. Категорично сме срещу това. Няма да се трансформира мярката, а ще се позволен за еднократни изпити - матурите за 7 и 12 клас в два разнообразни дни. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов пред Нова телевизия.

"Не сме откраднали концепцията на Вътрешна македонска революционна организация. Ваучер или ваучър на стойност 250 лв. ще се дават на чиновник или служащ, който е обезпечен, с цел да го употребява за отмора в България. Идеята за седемте нощувки е, с цел да има действително потребление. 30 лв. на нощувка е една междинна цена на хотел. Всеки обаче може да си доплати, в случай че желае да отседне в по-скъп хотел ", сподели още той.

По думите му предложенията им са предоставени през вчерашния ден. "Отношенията ни с госпожа Ангелкова са на назад във времето, в този момент би трябвало да спазим туристическия отрасъл. Имаме и по-сериозни ограничения, а освен ваучерите. Ще създадем една работна група и ще ги обобщим, с цел да се получи един работещ текст ", съобщи Симеонов.

Според него мярката 60:40 не работи за туристическия бизнес, тъй като там няма обороти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР