Възстановяването на нападателя на ЦСКА Дауда Бамба върви доста успешно

...
Възстановяването на нападателя на ЦСКА Дауда Бамба върви доста успешно
Коментари Харесай

Нов шанс за Бамба в ЦСКА

Възстановяването на нападателя на ЦСКА Дауда Бамба върви много сполучливо и той към този момент стартира бегови извършения.

За това се похвали самият котдивоарец в обществените мрежи, като разгласява клип по какъв начин тича на пътека във фитнеса. 27-годишният футболист претърпя интервенция на коляното при започване на ноември, а от близо месец към този момент тренира независимо, като демонстрира все по-добър напредък.

Според „ Тема Спорт “, Саша Илич ще даде нов късмет на Бамба напролет, като той може да е подготвен за игра още за първите публични мачове към средата на февруари.

Бившият стрелец на Алтай дойде на „ Армията “ през лятото със подозрения за контузия в коляното, само че сърбинът настоя той да изкара едномесечен тестов интервал и в последна сметка подписа с клуба. Изигра 8 мача, в които вкара 1 гол (за 1:0 над Спартак Варна), само че стана ясно, че въпреки всичко ще би трябвало да се оперира.

Хирургическа намеса през есента претърпя и младокът Асен Дончев. Фланговият футболист е изцяло възобновен и би трябвало да стартира зимна подготовка с ЦСКА.

Преди година по това време още веднъж двама червени играчи имаха трайни контузии – Мено Кох, отпътувал за подготвителния лагер в Турция, и Ахмед Ахмедов, който по този начин и не се появи в игра напролет, а след края на сезона мина в Славия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР