Възстановяването на формата G8 е възможно при определени условия, това

...
Възстановяването на формата G8 е възможно при определени условия, това
Коментари Харесай

"Върнете ни Аляска": Русия отговори категорично на ултиматума на САЩ за Г-7

" Възстановяването на формата G8 е допустимо при избрани условия ", това изказване направи специфичният представител на Съединени американски щати за Украйна Курт Волкър.

Това, несъмнено, се отнася до полуостров Крим. Русия би трябвало да напусне тази територия, с цел да се върне в клуба.

„ Бих желал да видя Русия да напуща Крим, това би основало отлични благоприятни условия за обновяване на съдействието “, сподели Волкър по телевизионния канал " Прямой ", припомняйки за какво Москва е изключена от Г-8.

Фактът, че въпросът за Крим е закрит окочателно, съветският президет съобщи още през 2016 година

Предложението на американците провокира отвращение измежду ползвателите на Мрежата. В отговор те поучават американските чиновници да върнат Аляска на Русия.

" С тези би трябвало да поддържаме връзка като с дегенарати ", пишат съветските ползватели на Мрежата.

" Така крепко съм се заблуждавал в умствените способости на Тръмп, щом той има такива чиновници ", написа различен ползвател.

" Русия ще се върне в G8, когато Съединени американски щати върнат Калифорния на Мексико, а Аляска на Русия ", написа трети ползвател.

По-рано държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео направи изказване за завръщането на Русия в Г7. Той означи, че по искане на Доналд Тръмп американската администрация работи за възобновяване на формата на Г8.Това съобщи той в изявление за Fox 59.

„ Президентът смята, че ние би трябвало да създадем това. Аз работя за президента ", съобщи Помпео.

Няколко дни по-рано Тръмп разгласи, че желае да предложения Владимир Путин на идната среща на върха на Г-7, която ще се организира в Съединени американски щати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР