Възстановяване на всички градски чешми в София. За това настоя

...
Възстановяване на всички градски чешми в София. За това настоя
Коментари Харесай

Общинар с уникална идея за чешмите в София

Възстановяване на всички градски чешми в София. За това настоя ръководителят на Политическа партия МИР и съпредседател на "Политическа група 5 " в Столичния общински съвет Симеон Славчев, оповестява Нюз бг.

Искането му идва, откакто от общинското дружество "Паркове и градски градини " оповестиха, че в столицата има едвам 50 чешми.

Според Славчев Столичната община би трябвало да разпореди на "Софийска вода " да възвърне всички остарели съществуващи чешми в парковете и в центъра на града, както и да построи нови на местата, където няма такива.

Той упорства и да се потърси решение на казуса с честите вандалски похищения върху чешмите, от които се оплакват от общинското дружество.

Това, че се появяват компликации, не значи, че би трябвало да се откажем да поддържаме тези уреди в столицата, както и да изградим задоволително градски чешми за потребностите на софиянци, безапелационен е общинският консултант. Според Славчев вандалските похищения могат да се лимитират, като всички градски чешми бъдат включени в системата за видеонаблюдение на София.

Предстои той да внесе за гласоподаване и отчет в Столичния общински съвет, с който всички градски чешми да се възстановят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР