Възстановяване на нормалния учебен процес във всички училища и преминаване

...
Възстановяване на нормалния учебен процес във всички училища и преминаване
Коментари Харесай

Диян Стаматов пред Powers Summit: Връщане на всички ученици присъствено, сегашното тестване е безсмислено

Възстановяване на естествения образователен развой във всички учебни заведения и прекосяване на всички възпитаници в присъствено образование. Това изиска през днешния ден на форума Powers Summit Диян Стаматов, шеф на столичното 119 учебно заведение, от името на Съюза на работодателите в системата на националната култура, чийто ръководител е.

Форумът, който има за цел да сплоти представители на властта, бизнеса, науката и гражданския бранш, бе открит през днешния ден точно с панел " Образование " поради основната му роля за развиването на страната. Освен от Съюза на работодателите в системата на националната култура в полемиката взеха присъединяване също и от Образование без раници, Асоциация Родители, Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии.
Диян Стаматов: При начало на образователната година от 1 септември, учениците единствено ще завоюват
Различни съображения " за " и " срещу " започването на образователната година от 1 септември преглежда в своя Facebook профил Диян Стаматов, стълб...

Ето по какъв начин дефинира Диян Стаматов най-важните стъпки пред ръководството на просветителното министерство (те са споделени и във Facebook профила му):
Възстановяване на естествения образователен развой във всички учебни заведения. Преминаване на всички възпитаници в присъствено обучение; Рационален разговор на МОН и всички обществени сътрудници с Министерството на здравеопазването. Обмисляне на потребностите от продължение на тестването в учебните заведения. (Сега няма разговор. Сегашното тестване е безсмислено в този формат); Широк спор с присъединяване на огромни групи учители за актуализация на образователното наличие с съответни, ясни, работещи стъпки за “наваксване ” на насъбраните пропуски по време на дългото отдалечено обучение; Създаване на нови, хибридни образователни проекти, отговарящи за извънредно другите образователни условия; Финансова поддръжка на предучилищното и учебно обучение за 2022 година и гарантиране на мира на всички работещи в системата и всички учещи.
Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР