Възстановиха електрозахранването в мездренското село Долна Кремена. Жителите на населеното

...
Възстановиха електрозахранването в мездренското село Долна Кремена. Жителите на населеното
Коментари Харесай

Възстановиха електрозахранването в село Долна Кремена

Възстановиха електрозахранването в мездренското село Долна Кремена. Жителите на обитаемото място бедстваха 3 дни без ток и вода. Останали са дребни повреди, които ще бъдат отстранени през днешния ден от електроразпределителното сдружение, това сподели за Радио ВИДИН кметът на Румен Серафимов:
"Снощи към 6 без 10 към този момент светнаха първите 2 трафопоста и до 9 светнаха и другите. Има обособени линии, които не можеха да светнат, останаха малко улици без ток, през днешния ден ще дойдат екипите и ще продължат тъй като има доста дребни странични спирания и повреди. "
От Министерството на енергетиката оповестяват, че на територията на област Враца, вследствие на работата на екипи на ЧЕЗ, координирано с Министерството на енергетиката, са били възобновени скъсани проводници на 32 места и 3 счупени стълба. Освен това са били сменени 41 изолатора и 23 конзоли, показаха от енергийното ведомство. В резултат на подхванати дейности зареждането с електрическа сила в селата Горна Кремена, Долна Кремена, Драшан, Камено поле, Горна Бешовица, Цаконица, Кален, Долна Бешовица е било възобновено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР