Възстановиха електрозахранването в Аржентина и Уругвай след масовия срив, който

...
Възстановиха електрозахранването в Аржентина и Уругвай след масовия срив, който
Коментари Харесай

Възстановиха тока в Аржентина и Уругвай след масовия срив

Възстановиха електрозахранването в Аржентина и Уругвай след всеобщия срив, който остави 48 милиона души без ток в неделя , оповестиха управляващите, представени от Агенция Франс Прес.

Прекъсването на тока, зародило след 07,00 часа локално време, също аргументи прекъсване на електричеството за малко и тук-там в Парагвай , само че провинция Тиера дел Фуего, най-южната част на Аржентина, не беше наранена, тъй като районът не е част от националната система.
 Аржентина и Уругвай останаха без ток Обновена
Аржентина и Уругвай останаха без ток

Засегнати са към 48 милиона души

За първи път породи сходен огромен срив в електрозахранването на Аржентина, където живеят повече от 44 милиона души, и в цялостен Уругвай, с 3,4 милиона население.

Аржентинският енергиен министър Густаво Лопетеги съобщи на конференция, че изумителното нещо е поредицата от събития, които са предизвикали спирането на мрежите. По думите му електрозахранването е прекъснало " автоматизирано, с цел да се отбрани системата " . Той означи, че на този стадий нямат информация какво тъкмо се е случило, само че преглеждат всички разновидности, макар че хакерска атака не е измежду главните аргументи , които се преглеждат.

Болниците и частните клиники работиха на генератори.
 Снимка 429390
Източник:

Вчера в няколко провинции на Аржентина се организираха избори за губернатор. Местни медии оповестяват, че гласоподавателите са упражнили правото си на глас на свещи.

В Парагвай спирането на електрозахранването е било за малко.

Аржентина и Уругвай употребяват общ енергиен център - главен източник е водноелектрическата централа на язовира " Салто Гранде ", която се намира на 450 километра северно от Буенос Айрес.
 Снимка 429389
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР