Възстановено е електрозахранването в пет сливенските села, което бе нарушено

...
Възстановено е електрозахранването в пет сливенските села, което бе нарушено
Коментари Харесай

След бурен вятър: Възстановено е електрозахранването в пет сливенски села

Възстановено е електрозахранването в пет сливенските села, което бе нарушено от мощния вятър. Това сподели за Българска телеграфна агенция инж. Снежана Кънева от общинския отдел „ Сигурност и ръководство при рецесии ".

Поривите напразно са стигнали 80-90 км/ч. Без ток за няколко часа са останали жителите на селата Желю челник, Камен, Блатец, Драгоданово и Младово. Екипите на електропреносното сдружение са имали компликации, тъй като са работили с вишки и това е представлявало риск за спешните групи.

Екипите на общинския отдел не престават да отстраняват вреди, породени от вятъра. В обитаемоте места има провали като паднали керемиди, съборени ламарини на покриви. В града има доста пречупени клони, съборени ограждения на обекти.

От полицията оповестиха, че екипи на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " през вчерашния ден (18 септември) са оказали техническа помощ при премахване на паднали дървета и клони в селата Крушаре и Стоил челник, град Шивачево, на пътя Сливен - околност Карандила.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР