Възстановено е движението по републиканската пътна мрежа в област Разград.

...
Възстановено е движението по републиканската пътна мрежа в област Разград.
Коментари Харесай

Преспите в област Разград са на места над 2 метра, движението е възстановено

Възстановено е придвижването по републиканската пътна мрежа в област Разград. Почти всички третокласни пътища са проходими при зимни условия след мощния снеговалеж, навяванията и преспи, които тук-там са били над 2 метра. Продължава обработката на пътните настилки и е лимитирано прекосяването на моторни транспортни средства по три третокласни прави - път III-4902 от с. Побит камък до с. Острово, път III-206 от с. Студенец до с. Каменар и път III-4904 от кръстовището с общински път „ Разград - Дянково " до Северната индустриална зона на Разград. Екипите на пътноподдържащите компании работят и се чака до края на деня да бъде пуснато придвижването и по тези сектори. 27 снегопочистващи машини са на терен и обработват пътните настилки за обезпечаване на пътуването при зимни условия.

Агенция „ Пътна инфраструктура " моли водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, с подобаващи гуми, да карат със скорост, съобразена с пътните условия, да не подхващат рискови маневри, както и изпреварване на снегопочистващата техника.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР