Възстановено е движението на товарни превозни средства в двете посоки

...
Възстановено е движението на товарни превозни средства в двете посоки
Коментари Харесай

Възстановено е движението на камиони през ГКПП „Златарево”

Възстановено е придвижването на товарни транспортни средства в двете направления през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златарево” от 15:00 ч тази неделя, 9 юни, оповестиха от Агенция „ Митници”.
Започнаха възобновяване на постройката на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златарево " На граничния пункт е възобновено прекосяването на леки коли, микробуси и рейсове в двете направления
Митническата обработка на товарни коли бе прекратена краткотрайно заради пожар, засегнал административната постройка, намираща се в непосредствена непосредственост до трасетата за митническа обработка на камиони.
След пожара: Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златарево " остава затворено за тежкотоварни коли Алтернативен маршрут на водачите са пунктовете „ Гюешево " и „ Станке Лисичково "
Обгорялата структура към този момент е разчистена и са основани условия за естествена обработка на товарни транспортни средства.
Пожар на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златарево " на границата със Северна Македония По първична информация повода е късо съединяване
Скоростта на придвижване на транспортните средства на територията на пункта е лимитирана до 5 км/ч. Движението на леки коли и рейсове също се реализира обикновено.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР