“Възрожденецът Костадин Костадинов продължава с лъжите и отчаяните опити да

...
“Възрожденецът Костадин Костадинов продължава с лъжите и отчаяните опити да
Коментари Харесай

Сметната палата: Костадин Костадинов публично да опровергае невярното си твърдение

“Възрожденецът ” Костадин Костадинов продължава с лъжите и обезверените опити да излезе от състояние при заложен неуместен въпрос от проверяващ публицист. Пред Васил Иванов той излъга в очите освен представител на медия, а и всички негови сподвижници, които го поддържаха на изборите към този момент два мандата подред.

Копейкин, както е по-известен, блесна с неповторимия си метод да манипулира публичното мнение с един единствен метод – основаване на внушения и всяване на суматоха. Некомпетентното говорене на всеослушание, а и честото му изпускане на нерви, наподобява като крясъците на гларусите заран във Варна.

Ето какво гласи известие на уеб страницата на Сметната палата, което е в отговор на лъжливите изказвания на Костадинов в предаването „ Неделята на Нова “ пред журналиста Васил Иванов.

„ В предаването „ Неделята на NOVA “ на 3 май 2020 година бе излъчено следствие на журналиста Васил Иванов „ Как съперници на партийните дотации харчат държавните пари? “.
В него бяха изнесени обстоятелства, свързани с опцията Политическа партия „ Възраждане “ да се откаже от полагащата й се по закон държавна дотация, която явно е била получавана, разходвана и част от нея дарена, според показаните и одитирани от Сметната палата финансови доклади.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР