Възродителният процес е най-мащабното престъпление в най-новата българска история. Това

...
Възродителният процес е най-мащабното престъпление в най-новата българска история. Това
Коментари Харесай

Карадайъ: Възродителният процес е най-мащабното престъпление

Възродителният развой е най-мащабното закононарушение в най-новата българска история. Това съобщи през днешния ден водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация на парламентарната група на придвижването във връзка годишнината от 10 ноември 1989 година

Формалното наказание на комунистическия режим, в това число и на Възродителния развой, не е задоволително, счита Карадайъ.

Независимо от опитите да се неглижира тази дата остава символна в българския либерален календар - като начало на демокрацията, върховенството на закона, пазарната стопанска система, спазването на човешките права, продължи той. Според придвижването остават към момента неприемливи следи от тази античовешка идеология, изповядвана преди 10 ноември 1989 година А събитията, които символизират 10 ноември, са директна последица от други събития, от Възродителния развой, с частичната смяна на имената на български жители.

Българският етнически модел е извънредно достижение като се имат пред тип националистическите настройки на Балканите, разясни той. Движение за права и свободи има и друго постижение- доктор Ахмед Доган, който съобщи, че пътят на България за участие в Европейски Съюз минава през участие в НАТО, напомни политикът. Ние сме поредни, за кротичък разцвет в нашата татковина, продължи Карадайъ. И дано никой не си прави илюзии - няма да се откажем от полезностите, които вършат Движение за права и свободи евроатлантическа партия, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР