Възродената руска марка Москвич започна да формира собствена дилърска мрежа.

...
Възродената руска марка Москвич започна да формира собствена дилърска мрежа.
Коментари Харесай

Възроденият Москвич започна да създава дилърска мрежа

Възродената съветска марка Москвич стартира да образува лична дилърска мрежа. Това се оповестява в нейния формален канал в Telegram. Сега компанията приема заявки от компании за приемане на статут на дилър за продажба и поддръжка на коли Москвич. На първия стадий в подбора ще вземат участие претенденти от 23 съветски града, които могат да обезпечат нужната инфраструктура.

Засега са оповестени единствено няколко критерия за избор на бъдещи дилърски сътрудници и те се отнасят до електрическите коли, които Москвич има намерение да стартира да създава тази година. По този метод претендентът би трябвало да е подготвен да образува инфраструктура за проява, продажба и поддръжка на електрически коли.

Други условия не се разкриват. Също по този начин към момента не е изцяло ясно кои коли ще слязат от поточната линия на завода. В същото време квотата за произвеждане до края на 2022 година е 600 транспортни средства, 200 от които би трябвало да бъдат оборудвани с електрически силови трактове. По всяка възможност в началото заводът ще създава китайски модели със лична емблема, съединени от подготвени комплекти.

По-нататъшният проект на московското дружество е да създаде лични платформи с дълбока локализация за коли с ДВГ и за електрически транспортни средства. Възможните снабдители на " зелени " коли към този момент са посочени. Ростехсе е присъединил непринудено и ще доставя акумулатори и мотори. Electric Vehicles Manufacturing Rus (EVM), прочут с плана за електрически коли UAZ Profi, къщо ще се включи в плана.

МАЗ Москвич бе основан на мястото на бившето Renault Russia, което Renault съобщи на московските управляващи като част от изтеглянето си от страната напролет. В същото време френската компания се раздели с АвтоВАЗ, продавайки своя дял (повече от 67 процента) на НАМИ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР