„Възразяваме срещу опита да бъде цензурирана опозицията. Нашите предложения не

...
„Възразяваме срещу опита да бъде цензурирана опозицията. Нашите предложения не
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Възразяваме срещу опита да бъде цензурирана опозицията

„ Възразяваме против опита да бъде цензурирана опозицията. Нашите оферти не стигат до пленарна зала, а въпреки всичко те са израз на уговорките, които поехме по време на предизборната акция ", съобщи в студиото на Нова телевизия „ Здравей, България " зам.-председателят на „ Българска социалистическа партия за България " Жельо Бойчев.

„ Затова от Българска социалистическа партия са отправили документално искане в непрекъснатите комисии на Народното събрание, законодателните оферти, идващи от Българска социалистическа партия, да бъдат обсъждани " сподели още Бойчев.

Представителят на Левицата посочи, че Българска социалистическа партия е предложила доста значими законопроекти. Сред тях е въвеждането на минимални прагове на всички длъжности до образованието, план за студентските заеми, закон за храните в помощ на земеделските производители и други.

„ Бихме желали сътрудниците от ГЕРБ, с политически причини, с спор, в случай че те на са съгласни, да отхвърлят тези оферти, само че да не ги стопират още в комисии, добави социалистът.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия изрази поддръжка за водената от държавното управление политика по отношение на Македония. Той открои, че Българска социалистическа партия също поддържат Зоран Заев и желанието Македония и България дружно да празнуват Илинден.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР