Възрастовият гардероб в никакъв случай не трябва да бъде скучен,

...
Възрастовият гардероб в никакъв случай не трябва да бъде скучен,
Коментари Харесай

Изобщо не е стар гардероб: 10 стилни и подмладяващи тоалети за есента от 60-годишна модница

Възрастовият дрешник никога не би трябвало да бъде отегчителен, прозрачен и “торбест ”. Напротив, в облика на елегантна дама 60+ има място за ярки цветове, съвременни щампи и съвременни стилове. Днес преглеждаме 11 стилни, подмладяващи тоалета за есента от зряла мода.

Дънковите облекла имат емфатичен anti-age резултат. Днешната ни героиня заложи на рокля с риза без непотребни елементи.

Дънките от нормалния наследник цвят наподобяват не по-зле на зряла хубост. В всекидневен отбор те се съчетават добре с водолазка, удължено сако и съществени бели маратонки.

Роклята от шифон е отвън сезона, която може да се носи както през лятото, по този начин и през хладния сезон. Основното е, че би трябвало да бъде модел с подплата от компактен, първокачествен трикотаж. Велурените боти до глезена са идеални за изсъхнало време.

Следващата визия се състои от бели дънки, розово дънково яке, тениска, кросбоди и кецове. Стилни, комфортни, съвременни!

Кремовата плисирана пола удобно изтънява женския контур, изключително в дует с пуловер от същия колорит. Блогърката акцентира талията си с кафяв кожен колан.

Ризата се съчетава добре освен с панталони, само че и с поли, летящи рокли. Топли и елегантни!

Шапката е аксесоар, който може да придаде необикновен изискан и на най-ежедневния тоалет. Вижте какъв брой моден и грациозен наподобява тандемът от розова водолазка, бял панталон, жилетка, високи ботуши, чанта и шапка с необятна външна страна.

Снежнобяла плисирана пола е съвършено съчетана с облекла в топли бежови тонове. Като “горна част ” можете да употребявате инсталирана водолазка или джъмпер с обемен, само че непоказен фон. Нашата героиня добавя стилните ансамбли с ботуши и чанта с дълга каишка.

Двуцветен комплект, състоящ се от пуловер с диамантен принт, черен панталон и бежови ботуши е положително решение за прохладния сезон.

Многослоен тандем от черна водолазка, рокля от шифон и високи велурени ботуши наподобява доста уютно. Блогърката избра да подчертае талията си с противоположен колан.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР