Възрастно семейство твърди, че е жертва на некачествено саниране. Те

...
Възрастно семейство твърди, че е жертва на некачествено саниране. Те
Коментари Харесай

Възрастно семейство пропищя от мухъл и течове след саниране

Възрастно семейство твърди, че е жертва на некачествено саниране. Те се оплакаха, че ужасът в дома им е настъпил преди 6 месеца. Мухъл е покрил стените на жилището им, наранени са даже и електроуредите, написа вести.бг.

Вместо да гледат умерено старините си, възрастните хора по през целия ден бършат влагата и изцеждат кърпите. Настояват компанията, направила санирането, да им оправи жилището, което се намира в столичния регион Искър. Кметът на региона Ивайло Цеков обаче изясни, че няма проблеми със санирането в нито един различен апартамент. Думите му бяха подкрепени и от ръководителя на плана. От обясненията на двамата пред Нова телевизия стана ясно, че повода за мухала е, че семейсвото не отваря прозорците, с цел да влиза въздух и " да се изравнят температурите ".



" Недейте да се оправдавате с мене, тъй като аз разтварям прозореца непрекъснато ", реагира яростно пострадалият притежател на жилището.

Той и брачната половинка му са със съществени здравословни проблеми.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР