Възрастно семейство от Стара Загора даде на ало измамници общо

...
Възрастно семейство от Стара Загора даде на ало измамници общо
Коментари Харесай

Ало измамници ограбиха 40 000 лв. от възрастна двойка в Стара Загора

Възрастно семейство от Стара Загора даде на " ало " измамници общо 40 000 евро, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Схемата е осъществена по класическия метод - с позвъняване по телефона от привиден полицейски чиновник.

Стара Загора

Първото позвъняване било на 10 юли с искане за подпомагане на полицията. 82-годишният мъж и 78-годишната му брачна половинка предали желаната сума. На 12 юли последвало ново позвъняване. Семейството още веднъж изпълнило настояванията. Така на два пъти те дали на измамниците общо 40 000 евро.

Едва на 16 юли старата двойка отишла в полицията, с цел да заяви за случилото се. Вероятно, пенсионерите са били застрашени, че в случай че потърсят органите на реда по-рано, животът им ще бъде изложен на заплаха.

Полицията в Стара Загора проверява случая и отхвърля да даде повече детайлности.
 Заловиха телефонен лъжец, до момента в който прибира пари от стара жена в Шумен Заловиха телефонен лъжец, до момента в който прибира пари от стара жена в Шумен
Полицията залови мъж, до момента в който прибира пари от стара жена от Шумен след телефонна машинация. 34-годишният мъж, който е имал ролята на муле, е арестуван...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР