Възрастният мъж, който бе нападнат в ирландски пъб от Конър

...
Възрастният мъж, който бе нападнат в ирландски пъб от Конър
Коментари Харесай

Нападнатият от Макгрегър проговори: Той е просто побойник с пари

Възрастният мъж, който бе атакуван в ирландски пъб от Конър Макгрегър, наруши мълчанието си и проговори пред ирландския „ Сън”. Преди седмица в интернет бе публикувано видео, на което Макгрегър удря мъж в ирландски пъб. Причина за случая е бил отводът на мъжа да опита уискито, което боецът популяризира.

„ Мога да поема един удар. Беше мъчително за към една седмица. Не ме е умъртвил или нещо такова, само че не одобрявам този човек. Смятам, че има неприятна известност. Той е като хулиган. Просто има пари”, съобщи 50-годишният мъж.

CONNOR MCGREGOR IS TO BE CHARGED WITH ASSAULT FOLLOWING A PUB ATTACK.
-#BoxingBarn #Boxing #ConnorMcGregor #UFC #MMA #Dublin pic.twitter.com/DOUpKRXv3d
— Boxing Barn (@boxingbarnshop) August 16, 2019
Приятел на нападнатия разкри детайлности към повода за свадата. „ Той си седеше и пиеше, даже не разбра, че Макгрегър е в бара. Макгрегър стартира да предлага уискито на всички, а моят другар му сподели, че не пие уиски. Конър настоя, а откакто му бе отказано повторно, удари приятеля ми”, описа очевидецът.

„ Сега приятелят ми усеща извънредно от цялата преживелица и не излиза от вкъщи си с дни. Все отново той не чака нито опрощение, нито пари. Той просто желае справедливост”, приключи очевидецът на разногласието.

По-рано „ Сън” разкри, че ММА боецът и зрелият мъж са имали загадка среща в такси минути след случая.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР