Възрастният човек остана без пари дори за хляб. От полицията

...
Възрастният човек остана без пари дори за хляб. От полицията
Коментари Харесай

Измамник открадна половината пенсия на възрастен мъж в София

Възрастният човек остана без пари даже за самун. От полицията към момента не са арестували измамника, заяви bTV.

„ Отчаян съм от живота”, споделя 85-годишният Йордан Бонев и укорява не различен, а себе си, че е оставил да го излъгват.

Станало при започване на януари, когато взел пенсията си от пощата. Било малко след 10 сутринта, когато се прибрал с колата.

„ Паркирах и още не съм слязъл от колата, някаква кола спря тук (…) И вика: „ Абе, неточност е станала, касиерката ти е дала по-малко”. „ Аз му споделих: „ Всичко е точно”, споделя мъжът.

Измамникът обаче упорствал. Затова мъжът още веднъж почнал да трансферира банкнотите: „ И той вика „ Как броиш толкоз постепенно, бе, касиерката ме чака”, през това време инкасаторът пристига… аз врата ли да разтварям, на него ли да обърнем внимание… Взе ги почна да брои… и ми подава от парите, видях, че не са всичките, възпламени колата и изчезна”.

Измамникът си тръгнал с 240 лв., повече от половината пенсия – преди мъжът да си заплати тока и да покрие заем. Мъжът подава тъжба в полицията, само че никой повече не го е търсил.

Оказва се, че камери са снимали колата на измамника.

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че работят интензивно по случая, ревизират престъпния контингент в региона, само че задържани няма.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР