Възрастните хора виждат света по различен начин. Особено когато живеят

...
Възрастните хора виждат света по различен начин. Особено когато живеят
Коментари Харесай

Самотен дядо направи нещо много мило за децата в квартала. Построи им… басейн! (ВИДЕО)

Възрастните хора виждат света по друг метод. Особено когато живеят със своята дългогодишна половинка, те стават като едно цяло. И когато неизбежното се случи и един от двамата почине, на другият човек в двойката му е доста мъчно да продължи напред. Точно това се случва с този уединен дядо, за който ще ви разкажем през днешния ден. Кийт Дейвидсън е на 94 години и неотдавна губи жена си. След загубата той става доста уединен. Но концепцията, която му идва мислено, е повече от брилиантна. Той взема решение да построи басейн в задния си двор, който да може да се употребява от децата в квартала му.

Идеята е чудесна по няколко аргументи. От една страна по този начин 94-годишния уединен дядо няма да е непрекъснато самичък, а от друга – хлапетата в квартала ще могат да се събират и да се забавляват. Единственото изискване, което Кийт слага, е децата да бъдат придружавани или от родител или от баба или дядо.

Самият Кийт има 3 към този момент пораснали деца.

Въпреки това, те към момента не са го дарили с внуци. По думите на съседите му той е „ осиновил “ децата от квартала. Именно решението му да построи басейн в личния си двор, с цел да могат децата да се забавляват, потвърждава, че Кийт несъмнено е добър и безрезервен човек. И по този начин глъчката в двора на къщата му го прави благополучен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР