Възрастни мъж и жена са загинали днес следобед при пожар

...
Възрастни мъж и жена са загинали днес следобед при пожар
Коментари Харесай

Голям пожар във Видинско! Мъж и жена загинаха на Никулден в пламъците

Възрастни мъж и жена са починали през днешния ден следобяд при пожар в дома си във видинското Ново село, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.  Инцидентът е станал в стая в двуетажната къща на фамилията. Докато пенсионерите чествали Никулден, пламъците лишили живота на двама възрастни хора в селото. Първите признаци е забелязала щерка им, когато отивала на работа към 16 часа, написа Булнюз.

През прозорците на двуетажната вила към този момент се виждал бял пушек. Тя обадила на брачна половинка си, който е бил дежурен в общината и по този начин били задействани всички служби по веригата.  Дъщерята се пробвала да влезе в помещението с възрастен комшия, само че гъстият пушек им попречил. На помощ се притекли и прибиращите се от празника. Общинското управление, персоналната лекарка на възрастните хора и полицията, бяха първите публични лица, които пристигнаха и останаха с часове на мястото на пожара. 

Две коли с огнеборци -  от Брегово и от Видин, както и кола за спешна помощ на Спешна помощ се отзовали на повикването, с цел да се оправят с пламъците и гъстия пушек. След преодоляването на пожара била открита гибелта на двама възрастни хора – на 82-годишния Бойчо Галов и 79-годишната му брачна половинка Павлина. Те са се отоплявали с електрически апарат.  По всяка възможност пожарът е породен от късо съединяване, само че аргументите занапред ще се проверяват. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР