Възрастни мъж и жена са загинали днес следобед при пожар

...
Възрастни мъж и жена са загинали днес следобед при пожар
Коментари Харесай

Голям пожар във Видинско! Мъж и жена загинаха на Никулден в пламъците

Възрастни мъж и жена са починали през днешния ден следобяд при пожар в дома си във видинското Ново село, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът е станал в стая в двуетажната къща на фамилията. Докато пенсионерите чествали Никулден, пламъците лишили живота на двама възрастни хора в селото. Първите признаци е забелязала щерка им, когато отивала на работа към 16 часа. През прозорците на двуетажната вила към този момент се виждал бял пушек. Тя обадила на брачна половинка си, който е бил дежурен в общината и по този начин били задействани всички служби по веригата.
Дъщерята се пробвала да влезе в помещението с възрастен комшия, само че гъстият пушек им попречил. На помощ се притекли и прибиращите се от празника. Общинското управление, персоналната лекарка на възрастните хора и полицията, бяха първите публични лица, които пристигнаха и останаха с часове на мястото на пожара.
Две коли с огнеборци - от Брегово и от Видин, както и кола за спешна помощ на Спешна помощ се отзовали на повикването, с цел да се оправят с пламъците и гъстия пушек. След преодоляването на пожара била открита гибелта на двама възрастни хора – на 82-годишния Бойчо Галов и 79-годишната му брачна половинка Павлина.
Те са се отоплявали с електрически апарат. По всяка възможност пожарът е породен от късо съединяване, само че аргументите занапред ще се проверяват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР