Възрастната мексиканка е пробвала да прекоси границата на автостоп. При

...
Възрастната мексиканка е пробвала да прекоси границата на автостоп. При
Коментари Харесай

Умряхме! Ченгетата Разсъблякоха 92-Годишната Баба Мария. Това, Което Откриха Ще Ти Счупи Главата, Просто Леш! Нови Снимки!

Възрастната мексиканка е пробвала да прекоси границата на автостоп. При инспекция, граничните служители на реда разкрили под облеклата на старицата близо 24 кг чист кокаин. Дрогата е била пресована в пакети и облепена по тялото на старата жена!

От граничен надзор предоставиха тази изумителна фотография:



Но това надалеч не е най-шокиращото! Възрастната жена декларирала пред управляващите, че работи за Централно разузнавателно управление на САЩ, и всичко е част от строго секретна задача на американското държавно управление.

Шефът на полицията в Ларедо Рей Гарднър се е свързал с организацията, от, където са удостоверили, че Мария в действителност е била назначена там в интервала 1972 – 1984 година Нейната активност в организацията остава засекретена с гриф строго секретно, написа WNDR.

Според неофициална информация, през 70-те и 80-те години на 20-ти век Централно разузнавателно управление на САЩ е било част от интервенции по наркотрафик и „ назначение “ на следени от тях наркобарони в разнообразни точки от света.

Мария е разказала на проверяващите, че е взела участие в държавни интервенции за трафик на хероин от Лаос през 70-те и на кокаин в латинска америка през 80-те.

След медицински обзор е открито, че дамата има мощни признаци на деменция. Версията на психолози е, че стара жена се е завърнала в съзнанието си към „ остарелия поминък “, а и очевидно е имала връзката, която да й набави голямото количество бял прашец.

Въпреки напредналата възраст на дамата тя ще бъде изправена пред съда с обвиняване за наркотрафик./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР