Възрастна жена попадна в асансьорен капан и се наложи огнеборците

...
Възрастна жена попадна в асансьорен капан и се наложи огнеборците
Коментари Харесай

Пожарникари носиха на ръце жена до 11-ия етаж в Пловдив, причината е изключително нелепа

Възрастна жена попадна в асансьорен капан и се наложи огнеборците от пловдивската Пожарна да я качват на ръце по стълбите до жилището на 11-ия етаж, написа marica.bg. Баба Радка претърпяла същинска драма, откакто се наложило да стои часове наред пред блока на ул. " Милеви скали " в кв. " Гагарин " в града.

Пенсионерката обаче сама си навлякла белята, настояват комшиите. Те видели дамата да слиза по стълбите и я предизвестили, че асансьорът не работи. Радка обаче траяла надолу. Когато тръгнала да се прибира обаче, се оказало, че не може да изкатери сама 11 етажа. Съседи се обадили на тел. 112, а оттова изпратили на място огнеборците.

Те качили Радка Милева с носилка до жилището.

" Получихме подобен сигнал късно в неделя и се отзовахме на него, с цел да помогнем, удостовери Цвятко Дешев, представител на Пожарната. Асансьорът спрял в неделя вечерта. В 21.28 часа от блока се свързали с техника от компанията, която поддържа машината. Той обаче обяснил, че ще отиде на място идната заран.

„ Имаме контракт и в него всичко е ясно написано. В събота и неделя съм разполагаем до 13 часа. След това отивам на сигнали за повреди, при които има затънал и човек. На този адрес нямаше подобен ", обяснил техникът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР