Възрастна жена от Великобритания почина в самолета на прибиране от

...
Възрастна жена от Великобритания почина в самолета на прибиране от
Коментари Харесай

Възрастна англичанка умря в самолета след почивка в Слънчев бряг

 Възрастна жена от Англия умря в самолета на прибиране от почивката си в Слънчев бряг. Смъртта е настъпила вследствие на дихателни затруднения, оповестява grimsbytelegraph.co.uk.

70-годишната англичанка е умряла в неделя сутринта малко преди кацането на летище Хъмбърсайд. Полетът на самолета McDonnell-Douglas MD-82 е бил ръководен от българска, чартърна самолетна компания и е изхвърчал от Бургас.

Пътниците от полета са били арестувани няколко часа на борда, до момента в който не били открити събитията към гибелта на дамата.

Говорител на полицията на Хамберсайд е декларирал: " Тази заран бяхме извикани в летище Хъмбърсайд по сигнал, че жена на 70 години се е почувствала зле по време на полета и е починала на борда на самолета. Информирахме фамилията й и няма данни за съмнителни условия към кончината на дамата. "

Говорител на летището е декларирал: " Отзовахме се на апел, обвързван с здравна незабавна помощ на борда на постоянен полет, който се приземи безвредно тази заран (неделя, 23 юни). След кацането на самолета нашите екипи за реагиране при изключителни обстановки помогнаха на пасажерите и екипажа на самолета, подадохме сигнал и в полицията на Хамберсайд. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР