Възрастна жена от София е била пребита от собствената си

...
Възрастна жена от София е била пребита от собствената си
Коментари Харесай

Алкохоличка преби майка си с... вибратор!!!

Възрастна жена от София е била пребита от личната си щерка с... вибратор! Случката от средата на март бе разказана в поразителен репортаж на новия хитов интернет уебсайт lupa.bg, а източника на медиата е служител на реда от едно от най-големите столични районни ръководства.

78-годишната пенсионирана юристка Пролетина С. била открита в безпомощно положение от съседи във входа на жилищната си кооперация на бул. „ Христо Ботев ”. Възрастната жена изпълзяла с последни сили да търси помощ в етажната благосъстоятелност, откакто била набита от личната си щерка – 43-годишната Пламена С.

По-младата от двете дами е безработна и съгласно съседи на женския дует злоупотребявала постоянно с алкохол. Пламена няма семейство и съгласно комшиите допреди няколко години била демонстративна лесбийка. „ Мъкнеше ги всевъзможни, по едно време живееше с една ваша колежка, журналистка. Сега малко се е спряла ”, разясняват в кооперацията. От известно време Пламена била турила кръст на интимния си живот и тотално затънала в лапите на зависимостта си към спиртните питиета.

Куриозното в тъжния случай е, че едно от „ оръжията ”, които щерката е употребила, с цел да постанова майка си, е пластмасов вибратор. Пролетина е бита с юмруци, скубана и ритана, налагана с домашен уреди и въпросния предмет за интимни удоволствия, безапелационен е служителят на реда.  „ Млатила е с каквото й попадне, включително и с въпросния вибратор. Може да ви се коства смешно, само че тези уреди са тежки и рискови и могат да нанесат животозастрашаващи контузии, изключително на нежния организъм на възрастен човек ”, твърди служителят на реда, представен от lupa.bg.

Разследването посочило, че двете дами живеят в непрекъснати кавги и не за първи път полицията се намесва в драмите посред им. Възрастната Пролетина по този начин и не приела противоположната ориентировка на наследничката си и непрекъснато се тормозела от неналичието на внуци. Алкохолизираната Пламена пък постоянно избухвала, неспособна да понесе непрестанното натякване. Тъй като майката получавала над 750 лв. пенсия, онази разчитала основно на нейните средства.

Майката обаче не е подала жалка против нападателката си и към този момент се е прибрала вкъщи. Пред служителите на реда упорствала, че двете с щерка й просто имат по-буен темперамент и стигат до бурни спорове. Излъгала, че контузиите й били получени при рухване. Тъй като телесните повреди са леки, прокуратурата също няма да заведе дело против биячката.
„ Дано няма повече произшествия с тази жена. Хората от кооперацията обаче се тормозят, че неотдавна отново е имало нечовечен скадал сред тях ”, разяснява ченгето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР