Възрастна жена от шабленското село Ваклино издъхна в болницата, след

...
Възрастна жена от шабленското село Ваклино издъхна в болницата, след
Коментари Харесай

Брутално убийство потресе шабленското село Ваклино

Възрастна жена от шабленското село Ваклино издъхна в болничното заведение, откакто бе пребита до гибел от личния си наследник, написа в. „ Монитор”.
50-годишният Иван живеел с майка си Мирка, която била пенсионерка. Мъжът нямал непрекъсната работа. Докарвал си краткотрайни приходи, когато някой от селото го извика да работи в двора или в зеленчуковата градина. Каквото изкарал, Иван го изпивал, споделят за него локалните във Ваклино.
Синът постоянно биел 72-годишната си майка след приложимост на алкохол, с цел да й вземе пенсията. Жената се оплакала в полицията.
Срещу Иван била издадена ограничаваща заповед по Закона за отбрана от домашно принуждение. Мъжът напуснал фамилната къща и заживял в другия завършек на селото, в колиба до масив с пипер, където поработвал понякога. Във съдбовната вечер обаче, Иван нарушил ограничаващата заповед и посетил майка си. Започнал да я бие и да желае пенсията й. От побоя дамата изпаднала в несвяст и била откарана в болница във Варна.
Лекарите я чакали да се стабилизира, с цел да я оперират, защото контузиите били доста тежки. За страдание, Мирка не съумяла да се възвърне от побоя и умряла в болничното заведение. Синът е в ареста с непрекъсната мярка „ задържане под стража”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР