Възрастна жена от исперихското село Печеница направи трогателен жест и

...
Възрастна жена от исперихското село Печеница направи трогателен жест и
Коментари Харесай

Най-милият жест: Възрастна жена дари пенсията си на болницата в Исперих

Възрастна жена от исперихското село Печеница направи покъртителен жест и подари пенсията си. В знак на съпричастност 80-годишната баба Надие подари на болничното заведение месечните си средства.
„ Душите ни са богати “
Случаите, в които дребното значи в действителност доста.

В знак на съпричастност, 80 годишната баба Надие от с. Печеница подари една пенсия.
Трогателен и стоплящ сърцата, дребен жест с голяма стойност.
Пожелаваме и да бъде здрава, да резервира своята религия в положителното и да я предава на другите към нея!
Респект и признателност! ", написаха от болничното заведение

" Дарението получих на рождения си ден от сина на старата жена и това за мене бе най-милият и неочакван подарък ", сподели за Българска телеграфна агенция шефът на исперихската болница доктор Абдулах Заргар. Той показа, че познава доста добре баба Надие, тя и брачна половинка й са били негови пациенти. Това е покъртителен и стоплящ сърцата, дребен жест с голяма стойност, сподели доктор Заргар. Той изрече своята дълбока признателност към старата жена и й пожела да бъде здрава, да резервира своята религия в положителното и да я предава на другите към нея.

Управителят на исперихската болница благодари и на всички останали благодетели за положителната воля и проявената съпричастност към лечебното заведение в битката с коронавирусната зараза. Д-р Заргар уточни, че със събраните средства ще бъдат закупени респираторни апарати, защитни дрехи и защитни средства за медицинския личен състав.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР